Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Tittel: Натуральні компоненти у складі морозива
Alternative titler: Natural component of ice cream
Authors: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Utgivelsesdato: 12-des-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFVis/Åpne
248.djvu15,39 kBDjVuVis/Åpne
248__COVER.png171,34 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright