霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Title: Натуральні компоненти у складі морозива
Other Titles: Natural component of ice cream
Authors: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Issue Date: 12-Dec-2013
Date of entry: 30-Oct-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFView/Open
248.djvu15,39 kBDjVuView/Open
248__COVER.png171,34 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.