Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Başlık: Натуральні компоненти у складі морозива
Diğer Başlıklar: Natural component of ice cream
Yazarlar: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Yayın Tarihi: 12-Ara-2013
Date of entry: 30-Eki-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFGöster/Aç
248.djvu15,39 kBDjVuGöster/Aç
248__COVER.png171,34 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.