Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Başlık: | Натуральні компоненти у складі морозива |
Diğer Başlıklar: | Natural component of ice cream |
Yazarlar: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
Yayın Tarihi: | 12-Ara-2013 |
Date of entry: | 30-Eki-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 637.34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | Göster/Aç | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.