Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Title: Натуральні компоненти у складі морозива
Other Titles: Natural component of ice cream
Authors: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Issue Date: 12-dec-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
248.djvu15,39 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
248__COVER.png171,34 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!