Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Tytuł: Натуральні компоненти у складі морозива
Inne tytuły: Natural component of ice cream
Authors: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Data wydania: 12-gru-2013
Date of entry: 30-paź-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
248.djvu15,39 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
248__COVER.png171,34 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi