Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Tytuł: | Натуральні компоненти у складі морозива |
Inne tytuły: | Natural component of ice cream |
Authors: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
Data wydania: | 12-gru-2013 |
Date of entry: | 30-paź-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль, Україна |
Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 637.34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi