Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Titulua: Натуральні компоненти у складі морозива
Beste titulu batzuk: Natural component of ice cream
Egilea: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Gordailuaren-data: 12-Dec-2013
Date of entry: 30-Oct-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
248.djvu15,39 kBDjVuBistaratu/Ireki
248__COVER.png171,34 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.