Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Titulua: | Натуральні компоненти у складі морозива |
Beste titulu batzuk: | Natural component of ice cream |
Egilea: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
Gordailuaren-data: | 12-Dec-2013 |
Date of entry: | 30-Oct-2014 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 637.34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.