Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Teitl: Натуральні компоненти у складі морозива
Teitlau Eraill: Natural component of ice cream
Awduron: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Dyddiad Cyhoeddi: 12-Dec-2013
Date of entry: 30-Oct-2014
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFGweld/Agor
248.djvu15,39 kBDjVuVer/Abrir
248__COVER.png171,34 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.