Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

タイトル: Натуральні компоненти у складі морозива
その他のタイトル: Natural component of ice cream
著者: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
発行日: 12-12月-2013
Date of entry: 30-10月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
248.pdf38,47 kBAdobe PDF見る/開く
248.djvu15,39 kBDjVu見る/開く
248__COVER.png171,34 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。