Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
タイトル: | Натуральні компоненти у складі морозива |
その他のタイトル: | Natural component of ice cream |
著者: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
発行日: | 12-12月-2013 |
Date of entry: | 30-10月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 637.34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | 見る/開く | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。