Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Назва: | Натуральні компоненти у складі морозива |
Інші назви: | Natural component of ice cream |
Автори: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
Дата публікації: | 12-гру-2013 |
Дата внесення: | 30-жов-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2013 року |
УДК: | 637.34 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.