Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Titel: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Övriga titlar: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Författare: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Utgivningsdatum: 19-dec-2012
Date of entry: 25-apr-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVisa/Öppna
291.djvu15,08 kBDjVuVisa/Öppna
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!