Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Заглавие: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Други Заглавия: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Автори: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Дата на Публикуване: 19-Дек-2012
Date of entry: 25-Апр-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
291.djvu15,08 kBDjVuИзглед/Отваряне
291__COVER.png150,75 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.