Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
| Títol: | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
| Altres títols: | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
| Autor: | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
| Data de publicació: | 19-de -2012 |
| Date of entry: | 25-d’a-2014 |
| Editorial: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 664.642 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
| Content type: | Article |
| Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| 291.djvu | 15,08 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| 291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.