Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Títol: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Altres títols: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Autor: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Data de publicació: 19-de -2012
Date of entry: 25-d’a-2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVeure/Obrir
291.djvu15,08 kBDjVuVeure/Obrir
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.