このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Фалендиш, Наталія | - |
| dc.contributor.author | Завистівська, Олена | - |
| dc.contributor.author | Falendysh, Natalia | - |
| dc.contributor.author | Zavystivskay, Elena | - |
| dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
| dc.date.accessioned | 2014-04-25T12:56:53Z | - |
| dc.date.available | 2014-04-25T12:56:53Z | - |
| dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
| dc.title | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба | uk |
| dc.title.alternative | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
| dc.subject.udc | 664.642 | uk |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| 291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| 291.djvu | 15,08 kB | DjVu | 見る/開く | |
| 291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。