Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФалендиш, Наталія-
dc.contributor.authorЗавистівська, Олена-
dc.contributor.authorFalendysh, Natalia-
dc.contributor.authorZavystivskay, Elena-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-04-25T12:56:53Z-
dc.date.available2014-04-25T12:56:53Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleДослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хлібаuk
dc.title.alternativeInvestigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of breaduk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc664.642uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
291.djvu15,08 kBDjVuПереглянути/відкрити
291__COVER.png150,75 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.