Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
| Title: | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
| Other Titles: | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
| Authors: | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
| Issue Date: | 19-dec-2012 |
| Date of entry: | 25-ápr-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 664.642 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
| Content type: | Article |
| Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| 291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| 291.djvu | 15,08 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| 291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!