Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Title: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Other Titles: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Authors: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Issue Date: 19-dec-2012
Date of entry: 25-ápr-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
291.djvu15,08 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
291__COVER.png150,75 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!