Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Título: | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
Outros títulos: | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
Autor: | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
Data: | 19-Dez-2012 |
Date of entry: | 25-Abr-2014 |
Editora: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.642 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
291.djvu | 15,08 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.