Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Título: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Outros títulos: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Autor: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Data: 19-Dez-2012
Date of entry: 25-Abr-2014
Editora: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVer/Abrir
291.djvu15,08 kBDjVuVer/Abrir
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.