Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Název: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Další názvy: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Autoři: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 25-dub-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
291.djvu15,08 kBDjVuZobrazit/otevřít
291__COVER.png150,75 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.