Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Title: | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
Other Titles: | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
Authors: | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
Issue Date: | 19-Des-2012 |
Date of entry: | 25-Apr-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.642 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
291.djvu | 15,08 kB | DjVu | View/Open | |
291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.