Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Title: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Other Titles: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Authors: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Issue Date: 19-Des-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFView/Open
291.djvu15,08 kBDjVuView/Open
291__COVER.png150,75 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.