このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

タイトル: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
その他のタイトル: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
著者: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 25-4月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
291.pdf43,05 kBAdobe PDF見る/開く
291.djvu15,08 kBDjVu見る/開く
291__COVER.png150,75 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。