Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Titolo: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Titoli alternativi: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Autori: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Data: 19-dic-2012
Date of entry: 25-apr-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVisualizza/apri
291.djvu15,08 kBDjVuVisualizza/apri
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.