Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Título : Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Otros títulos : Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Autor : Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Fecha de publicación : 19-dic-2012
Date of entry: 25-abr-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
291.djvu15,08 kBDjVuVisualizar/Abrir
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.