Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Título : | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
Otros títulos : | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
Autor : | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
Fecha de publicación : | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 25-abr-2014 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.642 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
291.djvu | 15,08 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.