Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Teitl: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Teitlau Eraill: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Awduron: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Dyddiad Cyhoeddi: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFGweld/Agor
291.djvu15,08 kBDjVuGweld/Agor
291__COVER.png150,75 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.