Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Título: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Outros títulos: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Authors: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Data de edición: 19-Dec-2012
Date of entry: 25-Apr-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVer/abrir
291.djvu15,08 kBDjVuVer/abrir
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados