Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Pealkiri: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Teised pealkirjad: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Autor: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 25-apr-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 664.642
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFVaata/Ava
291.djvu15,08 kBDjVuVaata/Ava
291__COVER.png150,75 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.