Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Titre: | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
Autre(s) titre(s): | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
Auteur(s): | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
Date de publication: | 19-déc-2012 |
Date of entry: | 25-avr-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 664.642 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
291.djvu | 15,08 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.