Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917

Назва: Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Інші назви: Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread
Автори: Фалендиш, Наталія
Завистівська, Олена
Falendysh, Natalia
Zavystivskay, Elena
Дата публікації: 19-гру-2012
Дата внесення: 25-кві-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 19-20 грудня 2012 року
УДК: 664.642
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
291.pdf43,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
291.djvu15,08 kBDjVuПереглянути/відкрити
291__COVER.png150,75 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.