Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917
Назва: | Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба |
Інші назви: | Investigation of influence of a mixture of «Solodova nova» on the course of the technological process and the quality of bread |
Автори: | Фалендиш, Наталія Завистівська, Олена Falendysh, Natalia Zavystivskay, Elena |
Дата публікації: | 19-гру-2012 |
Дата внесення: | 25-кві-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 19-20 грудня 2012 року |
УДК: | 664.642 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2917 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
291.pdf | 43,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
291.djvu | 15,08 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
291__COVER.png | 150,75 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.