Skip navigation
ホーム
ブラウズ
コミュニティ/コレクション
ブラウズ:
発行日
著者
タイトル
主題
UDC
投稿日
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
ヘルプ
言語
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
登録利用者
マイ・リポジトリ
購読情報編集
利用者情報編集
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
検索
検索対象:
リポジトリ全体
Роботи студентів
Магістр
8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
検索語
検索をやり直す
検索条件の追加:
検索条件を追加することで検索結果を絞り込むことができます。
タイトル
著者
主題
発行日
Content type
Language
等しい
含む
ID
等しくない
含まない
ID以外
検索結果表示: 1-26 / 26.
前
1
次
検索結果:
タイプ
発行日
Date of entry
タイトル
寄与者
Thesis
24-6月-2014
23-6月-2014
Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
Гуща, Галина Анатоліївна
;
Hushcha, Halyna
Other
23-6月-2014
23-6月-2014
Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
Ревіцька, Валентина Валентинівна
;
Revitska, Valentina
Other
23-6月-2014
23-6月-2014
Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Брикайло, Ольга Василівна
;
Brykaylo, Olga
Other
23-6月-2014
23-6月-2014
Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
Легоцька, Христина Романівна
;
Legotska, Khrystyna
Other
2014
23-6月-2014
Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Круцько, Катерина Іванівна
;
Krutsko, Kateryna
Other
23-6月-2014
23-6月-2014
Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Шмирко, Мирослава Володимирівна
;
Shmyrko, Myroslava
Other
24-6月-2014
29-6月-2014
Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Филипенко, Дар’я Володимирівна
;
Fylypenko, Daria
Other
24-6月-2014
29-6月-2014
Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
Попів, Мар’яна Степанівна
;
Popiv, Mariana Stepanivna
Other
24-6月-2014
23-6月-2014
Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Скуба, Марія Богданівна
;
Skuba, Mariia
Other
24-6月-2014
23-6月-2014
Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів
Остапйовська, Марія Володимирівна
;
Ostapiovska, Mariia
Other
24-6月-2014
29-6月-2014
Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Филима, Юлія Василівна
;
Fylyma, Yulia
Other
24-6月-2014
29-6月-2014
Зміни хімічних показників у бульбі за різних умов зберігання
Балук, Назар Ярославович
;
Baluk, Nazar
Other
24-6月-2014
23-6月-2014
Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів
Шинкарук, Оксана Юріївна
;
Shynkaruk, Shynkaruk
Other
23-6月-2014
23-6月-2014
Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів
Ясінська, Наталія Іванівна
;
Yasinska, Nataliya
Thesis
2月-2017
7-3月-2017
Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Банах, Володимир Ігорович
Thesis
2月-2017
7-3月-2017
Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків
Пилипів, Наталія Ігорівна
Thesis
2月-2017
24-2月-2017
Розробка консервованих продуктів із спаржі
Юськів, Галина Іванівна
Thesis
2月-2017
22-2月-2017
Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів
Семенина, Іванна Петрівна
Thesis
2月-2017
20-2月-2017
Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктів
Хміль, Руслан Олегович
;
Hmil, Ruslan
Thesis
2月-2017
20-2月-2017
Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумом
Пінчук, Богдан Ігорович
;
Pinchuk, Bogdan
Thesis
2月-2017
24-2月-2017
Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів
Чебеняк, Тарас Андрійович
;
Chebeniak, Taras
Thesis
2月-2017
24-2月-2017
Розробка нового виду консервів з використанням капусти
Хамуляк, Тарас Євгенович
;
Khamuliak, Taras
Thesis
2月-2017
22-2月-2017
Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти
Шевчишин, Марія Ігорівна
;
Shevchyshyn, Mariia
Thesis
2月-2017
7-3月-2017
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)
Баса, Ікпе Вільфріед
;
Basa, Ikpe Vilfried
Thesis
2月-2017
7-3月-2017
Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні
Сулік, Оксана Петрівна
;
Sulik, Oksana
Thesis
2月-2017
21-2月-2017
Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Пастух, Олеся Володимирівна
;
Pastukh, Olesia
検索結果表示: 1-26 / 26.
前
1
次
絞り込み
著者
1
Baluk, Nazar
1
Basa, Ikpe Vilfried
1
Brykaylo, Olga
1
Chebeniak, Taras
1
Fylyma, Yulia
1
Fylypenko, Daria
1
Hmil, Ruslan
1
Hushcha, Halyna
1
Khamuliak, Taras
1
Krutsko, Kateryna
1
Legotska, Khrystyna
1
Ostapiovska, Mariia
1
Pastukh, Olesia
1
Pinchuk, Bogdan
1
Popiv, Mariana Stepanivna
1
Revitska, Valentina
1
Shevchyshyn, Mariia
1
Shmyrko, Myroslava
1
Shynkaruk, Shynkaruk
1
Skuba, Mariia
.
次 >
主題
24
8.05170107
24
технології зберігання, консервува...
3
664.
2
630.241
2
ascorbic acid
2
casein
2
functional nutrition
2
jam
2
kiwi
2
microflora
2
peptides
2
sauerkraut
2
sodium benzoate
2
аскорбінова кислота
2
бензоат натрію
2
бланшування
2
біологічно активні речовини (БАР)
2
заморожування
2
казеїн
2
квашення
.
次 >
発行日
12
2017
14
2014
by type of content
13
Other
13
Thesis
by languages
26
uk