Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | nov-2016 | 1-des-2016 | Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир |
Conference Abstract | 22-sep-2022 | 19-okt-2022 | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів | Третяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli | Труханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 11-okt-2017 | 28-okt-2017 | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів | Писків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-jun-2021 | Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємств | Горюк, Юлія; Кухтин, Микола Дмитрович; Horiuk, Yulia; Kukhtyn, Mykola |
Other | 2-des-2016 | 2-des-2016 | Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріями | Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна |
Article | 19-Nov-2014 | 1-Feb-2016 | Використання консервантів в харчовій промисловості | Юськів, Н. М.; Кухтин, Микола Дмитрович; Uskiv, N. M.; Kuhtyn, M. D. |
Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатів | Хміль, Р. О.; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmil, R. O.; Kukhtyn, M. D. |
Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Вплив засобу «Ензимий» на мікробні біоплівки | Шинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | Сабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | Сіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Jun-2021 | Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба | Войтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Jun-2021 | Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекції | Кожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola |
Methodical recommendations | 2018 | 24-Feb-2019 | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ | Салата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович |
Article | 19-May-2015 | 21-Jan-2016 | Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірків | Кухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молоці | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктах | Кочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Jun-2021 | Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базиліку | Хмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 25-Nov-2020 | 24-Mar-2021 | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини | Цимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів | Свергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівки | Кухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням | Базар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікації | Писків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola |
Other | 26-Aug-2014 | 24-Sep-2014 | Йогурт оздоровчий | Кухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег Степанович; Юзва, Юрій Миколайович; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Покотило, Олег Степанович |
Other | 27-Jan-2014 | 25-Sep-2014 | Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросят | Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовин | Малімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana |
Handbook | 2023 | 5-Jun-2023 | Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник | Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна |
Methodical recommendations | 2024 | 28-Oct-2024 | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти | Крупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в Україну | Кухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V. |
Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насінням | Арутюнян, Д. А.; Кухтин, Микола Дмитрович; Arutiunian, D. A.; Kukhtyn, M. D. |
Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумом | Пінчук, Б. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pinchuk, B. I.; Kukhtyn, M. D. |
Monograph | 2023 | 30-May-2023 | Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографія | Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович |
Monograph | 2023 | 5-Jun-2023 | Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографія | Кухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна |
Monograph | 2024 | 10-Apr-2024 | Мікрофлора замороженої риби імпортованої в Україну | Кухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Jun-2021 | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів | Рудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати | Васильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola |
Article | 19-Nov-2014 | 1-Feb-2016 | Обґрунтування доцільності використання сировини для виробництва смузі | Босак, А. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Bosak, A. B.; Kuhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків | Лясота, Олена; Кухтин, Микола Дмитрович; Lyasota, Olena; Kukhtyn, Mykola |
Article | 19-Nov-2014 | 1-Feb-2016 | Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів | Данильчук, Т. Є.; Кухтин, Микола Дмитрович; Danulchyk, T. Y.; Kuhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів | Васильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-Nov-2018 | 18-Feb-2019 | Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну | Малімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | Глемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти | Мамедова, Еміне; Кухтин, Микола Дмитрович; Mamedova, Emine; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 20-May-2021 | 23-Jun-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювача | Рудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів | Карабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молока | Лайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij |
Learning Object; Other | 2015 | 4-Oct-2016 | Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах | Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович |
Other | 11-Nov-2013 | 24-Sep-2014 | Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмами | Кухтин, Микола Дмитрович; Писків, Світлана Ігорівна; Покотило, Олег Степанович; Рибак, Ольга Миколаївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Rybak, Olha Mykolaivna; Кухтын, Николай Дмитриевич; Покотило, Олег Степанович; Рыбак, Ольга Николаевна |
Article | 25-Nov-2015 | 18-Feb-2016 | Стабілізація ензимів у мийних засобах | Шинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-Nov-2018 | 18-Feb-2019 | Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру | Пилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D. |
Article | 17-Nov-2016 | 24-Mar-2017 | Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі за температури 17 ± 1 оС з різною шорсткістю | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Kravchenyuk, K. U.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 11-Oct-2017 | 28-Oct-2017 | Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy |
Other | 10-Feb-2014 | 24-Sep-2014 | Яблучно-гарбузове варення | Кухтин, Микола Дмитрович; Рибак, Ольга Миколаївна; Стрільчук, Мар’яна Богданівна; Юкало, Володимир Глібович; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Rybak, Olha Mykolaivna; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Рыбак, Ольга Николаевна; Юкало, Владимир Глебович |