Browsing by Author Кухтин, Микола Дмитрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 55 of 55
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Articlenov-20161-des-2016Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.Вічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Беркевич, Ольга; Горюк, Юрій; Горюк, Володимир
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Безпечність молока сирого за вмістом нітратівПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola
Conference Abstract20-mai-202123-jun-2021Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємствГорюк, Юлія; Кухтин, Микола Дмитрович; Horiuk, Yulia; Kukhtyn, Mykola
Other2-des-20162-des-2016Ветеринарно-санітарна оцінка сиру кисломолочного та сметани, які надходять у вільний продаж на ринки за мікробіологічними критеріямиКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович; Горюк, Юлія Вікторівна
Article19-Nov-20141-Feb-2016Використання консервантів в харчовій промисловостіЮськів, Н. М.; Кухтин, Микола Дмитрович; Uskiv, N. M.; Kuhtyn, M. D.
Article17-Nov-201624-Mar-2017Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатівХміль, Р. О.; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmil, R. O.; Kukhtyn, M. D.
Article17-Nov-201624-Mar-2017Вплив засобу «Ензимий» на мікробні біоплівкиШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекціїКожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola
Methodical recommendations201824-Feb-2019ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВСалата, Володимир Зеновійович; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Article19-May-201521-Jan-2016Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірківКухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молоціКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктахКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базилікуХмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктівСвергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівкиКухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікаціїПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola
Other26-Aug-201424-Sep-2014Йогурт оздоровчийКухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег Степанович; Юзва, Юрій Миколайович; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Покотило, Олег Степанович
Other27-Jan-201425-Sep-2014Кисломолочна кормова добавка “тибетський грибок” для нормалізації кишкової мікрофлори поросятВічко, Олена Іванівна; Кухтин, Микола Дмитрович; Новіков, Володимир Павлович; Червецова, Вероніка Генадіївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Novykov, Volodymyr Pavlovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Новиков, Владимир Павлович
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовинМалімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana
Handbook20235-Jun-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations202428-Oct-2024Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освітиКрупа, Ольга Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Мікробіологічна характеристика твердого сиру з лляним насіннямАрутюнян, Д. А.; Кухтин, Микола Дмитрович; Arutiunian, D. A.; Kukhtyn, M. D.
Article17-Nov-201624-Mar-2017Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумомПінчук, Б. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pinchuk, B. I.; Kukhtyn, M. D.
Monograph202330-May-2023Мікробіологічні та біохімічні процеси у м’ясі яловичини за холодильного зберігання: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир Зеновійович
Monograph20235-Jun-2023Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого: монографіяКухтин, Микола Дмитрович; Горюк, Юлія Вікторівна
Monograph202410-Apr-2024Мікрофлора замороженої риби імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Малімон, Зоя Василівна
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішуватиВасильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola
Article19-Nov-20141-Feb-2016Обґрунтування доцільності використання сировини для виробництва смузіБосак, А. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Bosak, A. B.; Kuhtyn, M. D.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиківЛясота, Олена; Кухтин, Микола Дмитрович; Lyasota, Olena; Kukhtyn, Mykola
Article19-Nov-20141-Feb-2016Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктівДанильчук, Т. Є.; Кухтин, Микола Дмитрович; Danulchyk, T. Y.; Kuhtyn, M. D.
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-Nov-201818-Feb-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне; Кухтин, Микола Дмитрович; Mamedova, Emine; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювачаРудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молокаЛайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij
Learning Object; Other20154-Oct-2016Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативахКухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович
Other11-Nov-201324-Sep-2014Спосіб денітрифікації наднормативної кількості нітратів у капусті, огірках, помідорах молочнокислими мікроорганізмамиКухтин, Микола Дмитрович; Писків, Світлана Ігорівна; Покотило, Олег Степанович; Рибак, Ольга Миколаївна; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Pokotylo, Oleh Stepanovych; Rybak, Olha Mykolaivna; Кухтын, Николай Дмитриевич; Покотило, Олег Степанович; Рыбак, Ольга Николаевна
Article25-Nov-201518-Feb-2016Стабілізація ензимів у мийних засобахШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-Nov-201818-Feb-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Article17-Nov-201624-Mar-2017Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі за температури 17 ± 1 оС з різною шорсткістюКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Kravchenyuk, K. U.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхніКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy
Other10-Feb-201424-Sep-2014Яблучно-гарбузове варенняКухтин, Микола Дмитрович; Рибак, Ольга Миколаївна; Стрільчук, Мар’яна Богданівна; Юкало, Володимир Глібович; Kukhtyn, Mykola Dmytrovych; Rybak, Olha Mykolaivna; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Кухтын, Николай Дмитриевич; Рыбак, Ольга Николаевна; Юкало, Владимир Глебович