Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Title: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / Крупа О.М., Кухтин М.Д. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
Issue Date: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-Oct-2024
Publisher: ТНТУ
Keywords: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools