Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Název: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Autoři: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
Datum vydání: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-říj-2024
Nakladatel: ТНТУ
Klíčová slova: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Content type: Methodical recommendations
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora