Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437| Заглавие: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
| Дата на Публикуване: | 2024 |
| Submitted date: | 2024 |
| Date of entry: | 28-Окт-2024 |
| Издател: | ТНТУ |
| Ключови Думи: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
| Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти