Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437| Назва: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
| Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
| Приналежність: | ТНТУ |
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата подання: | 2024 |
| Дата внесення: | 28-жов-2024 |
| Видавництво: | ТНТУ |
| Теми: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
| Власник авторського права: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора