Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Tytuł: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
Data wydania: | 2024 |
Data archiwizacji: | 2024 |
Date of entry: | 28-paź-2024 |
Wydawca: | ТНТУ |
Słowa kluczowe: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
Właściciel praw autorskich: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Yönetim Araçları