Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Título: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
Data de edición: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-Oct-2024
Editor: ТНТУ
Palabras chave: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Content type: Methodical recommendations
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Administratzailearen tresnak