このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Titel: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Författare: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
Utgivningsdatum: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-okt-2024
Utgivare: ТНТУ
Nyckelord: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Content type: Methodical recommendations
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf5,16 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

管理ツール