このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Title: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
Issue Date: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-okt-2024 |
Publisher: | ТНТУ |
Keywords: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
Content type: | Methodical recommendations |
Ebben a gyűjteményben: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
管理ツール