霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Title: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Authors: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
Issue Date: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-十月-2024 |
Publisher: | ТНТУ |
Keywords: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
Content type: | Methodical recommendations |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�