Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Tittel: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
Utgivelsesdato: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-okt-2024
Forlag: ТНТУ
Emneord: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Content type: Methodical recommendations
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administratzailearen tresnak