Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
ชื่อเรื่อง: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
ผู้แต่ง: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
วันที่เผยแพร่: 2024
Submitted date: 2024
Date of entry: 28-ตุล-2024
สำนักพิมพ์: ТНТУ
คำสำคัญ: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Copyright owner: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Content type: Methodical recommendations
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf5,16 MBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

Інструменти адміністратора