Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Назва: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти
Автори: Крупа, Ольга Миколаївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Приналежність: ТНТУ
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.
Дата публікації: 2024
Дата подання: 2024
Дата внесення: 28-жов-2024
Видавництво: ТНТУ
Теми: кваліфікаційна робота магістра
харчові технології
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Власник авторського права: © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf5,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Admin Tools