Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Назва: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Автори: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
Приналежність: | ТНТУ |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Дата подання: | 2024 |
Дата внесення: | 28-жов-2024 |
Видавництво: | ТНТУ |
Теми: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
Власник авторського права: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Admin Tools