Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
タイトル: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
著者: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
発行日: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-10月-2024 |
出版者: | ТНТУ |
キーワード: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
Content type: | Methodical recommendations |
出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Narzędzia administratora