Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-10-28T07:38:50Z-
dc.date.available2024-10-28T07:38:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.date.submitted2024-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437-
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна робота магістраuk_UA
dc.subjectхарчові технології-
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освітиuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024-
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
Samling:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf5,16 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg