Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437
Títol: | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти |
Autor: | Крупа, Ольга Миколаївна Кухтин, Микола Дмитрович |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобуття освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / укл. : О. М. Крупа, М. Д. Кухтин. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 73 с. |
Data de publicació: | 2024 |
Submitted date: | 2024 |
Date of entry: | 28-d’o-2024 |
Editorial: | ТНТУ |
Paraules clau: | кваліфікаційна робота магістра харчові технології |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46437 |
Copyright owner: | © Крупа Ольга Миколаївна, Кухтин Микола Дмитрович, 2024 |
Content type: | Methodical recommendations |
Apareix a les col·leccions: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи _Магістр 2024.pdf | 5,16 MB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Administrasjonsverktøy