Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29226
Title: | Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків |
Other Titles: | The rationales application of probiotics production innovative technologies |
Authors: | Лясота, Олена Кухтин, Микола Дмитрович Lyasota, Olena Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський Національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лясота О. Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків / Олена Лясота, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 152. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Lyasota O., Kukhtyn M. (2019) Obgruntuvannia zastosuvannia innovatsiinykh tekhnolohii vyrobnytstva probiotykiv [The rationales application of probiotics production innovative technologies]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 152 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.136 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 152 |
Start page: | 152 |
End page: | 152 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29226 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с. 2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus” / Kukhtyn, M., Vichko, О., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk V. //Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. 2016. 7 (6). Р. 1266-1272. |
References (International): | 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p. 2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus", Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk V. //Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. 2016. 7 (6). R. 1266-1272. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lyasota_O-The_rationales_application_152.pdf | 402,33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Lyasota_O-The_rationales_application_152.djvu | 21,48 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Lyasota_O-The_rationales_application_152__COVER.png | 471,89 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.