Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29226

Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorЛясота, Олена
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorLyasota, Olena
dc.contributor.authorKukhtyn, Mykola
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:54Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:54Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationЛясота О. Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків / Олена Лясота, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 152. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29226-
dc.format.extent152
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleОбґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків
dc.title.alternativeThe rationales application of probiotics production innovative technologies
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.136
dc.relation.references1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с.
dc.relation.references2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus” / Kukhtyn, M., Vichko, О., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk V. //Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. 2016. 7 (6). Р. 1266-1272.
dc.relation.referencesen1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p.
dc.relation.referencesen2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus", Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk V. //Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. 2016. 7 (6). R. 1266-1272.
dc.identifier.citationenLyasota O., Kukhtyn M. (2019) Obgruntuvannia zastosuvannia innovatsiinykh tekhnolohii vyrobnytstva probiotykiv [The rationales application of probiotics production innovative technologies]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 152 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський Національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage152
dc.citation.epage152
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Aparece en las colecciones: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น