Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29181
Назва: | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти |
Інші назви: | Development of technology of dairy products with jostaberry |
Автори: | Мамедова, Еміне Кухтин, Микола Дмитрович Mamedova, Emine Kukhtyn, Mykola |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Мамедова Е. Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти / Еміне Мамедова, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 95. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Mamedova E., Kukhtyn M. (2019) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnykh produktiv z vmistom yoshty [Development of technology of dairy products with jostaberry]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 95 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.136 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 95 |
Початкова сторінка: | 95 |
Кінцева сторінка: | 95 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29181 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с. |
References: | 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mamedova_E-Development_of_technology_of_95.pdf | 402,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Mamedova_E-Development_of_technology_of_95.djvu | 18,96 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Mamedova_E-Development_of_technology_of_95__COVER.png | 471,63 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.