Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29181
Título : | Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти |
Otros títulos : | Development of technology of dairy products with jostaberry |
Autor : | Мамедова, Еміне Кухтин, Микола Дмитрович Mamedova, Emine Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мамедова Е. Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти / Еміне Мамедова, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 95. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Mamedova E., Kukhtyn M. (2019) Rozrobka tekhnolohii kyslomolochnykh produktiv z vmistom yoshty [Development of technology of dairy products with jostaberry]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 95 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 10-oct-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.136 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 95 |
Start page: | 95 |
End page: | 95 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29181 |
ISBN : | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с. |
References (International): | 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Mamedova_E-Development_of_technology_of_95.pdf | 402,46 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Mamedova_E-Development_of_technology_of_95.djvu | 18,96 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Mamedova_E-Development_of_technology_of_95__COVER.png | 471,63 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.