Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-55 зі 55 (час пошуку: 0.004 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуНазваАвтор(и)
Article25-кві-2017Дослідження процесу екстрагування плодів шипшиниПрищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В.
Article25-кві-2017Технологічні інновації у харчовій промисловостіЖигунов, А.; Zhygunov, A.
Article25-кві-2017Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчуванняЩолоков, М.; Shcholokov, M.
Proceedings Book11-жов-2017Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції-
Article19-лис-2014Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білкаСавчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I.
Conference Abstract11-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract11-жов-2017Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходівСтручок, В.; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract11-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-2017Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктовMasanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия
Conference Abstract11-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.
Conference Abstract11-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Book8-жов-2015Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей-
Article5-гру-2012Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатівВареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В.
Article19-тра-2015Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловостіШпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra
Article5-гру-2012Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article19-кві-2011Ультразвукова обробка в харчових технологіяхКомінко, В.
Article19-кві-2011Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробівСамойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І.
Article8-жов-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article14-гру-2011Адсорбційні матеріали в харчовій промисловостіЗарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
Article8-жов-2015Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни кліматуЗварич, Наталя; Zvarych, Natalia
Article27-жов-2010Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article24-кві-2014Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Article24-кві-2014Одержання та використання рослинних вершківСулік, О.; Sulik, Oksana
Article19-лис-2014Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктівПівторак, І. І.; Григоренко, І. В.; Pivtorak, I. I.; Grigorenko, I. V.
Article24-кві-2014Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктівСкуба, М.; Легоцька, Х.; Skuba, M.; Lehotska, K.
Article19-лис-2014Органічні кислоти в харчовій промисловостіСивак, Т. П.; Кушнірук, Н. В.; Suvak, T. P.; Kyshniryk, N. V.
Article23-кві-2015Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінаріїПодворняк, М.; Podvorniak, M.
Article23-кві-2009Зниження звукової активності пляшкомийної машини марки МДГ-32Процюк, Ю.
Article17-кві-2008Переваги УВТ-установок для обробки молокаКоневич, М.
Article5-гру-2012Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Article23-кві-2009Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Article23-кві-2009Інтенсифікація процесу екструзіїЯщинська, М.
Article23-кві-2009Асептична підготовка склотариПроцюк, Ю.
Article23-кві-2009Основні напрямки вдосконалення пляшкомийних машинПроцюк, Ю.
Article23-кві-2009Удосконалення робочих органів молоткової дробарки марки А1-ДМ2Р-110Буднік, І.
Article25-кві-2013Зовнішнє оформлення при конструюванні нових машин в харчовій промисловостіТерещук, В.
Article8-жов-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article19-гру-2012Нераціональне використання відходів харчової промисловості в УкраїніХомич, Надія; Khomych, Nadya
Article24-кві-2014Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕСПида, А.; Pyda, A.
Article19-тра-2015Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena
Article21-гру-2010Застосування адсорбентів у харчовій промисловостіВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна; Коцюбка, Василь; Vitenko, Tatiana; Zaretska, Tatiana; Kotsyubka, Vasyl
Article25-лис-2015Оцінювання якості пробіотиківЯрута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
Article19-кві-2011Гідроколлоїди. перспективи та особливості використанняСамойленко, І. П.
Article14-тра-2008Попередження виникнення техногенних надзвичайних ситуацій (НС) на підприємствах харчової та переробної промисловостіСтручок, В.; Стручок, О.
Article20-лис-2013Забезпечення промислової безпеки підприємств харчової та переробної промиловостіСтручок, В.; Стручок, О.
Article17-лис-2016Inbound маркетингШпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y.
Article17-лис-2016Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Hirenko, N. I.; Kramarenko, D. P.
Article18-тра-2016Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, В.; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Article18-кві-2007Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавокПроцюк, А.
Article18-кві-2007Радіоактивне забруднення харчових продуктівДемчак, І.
Результати 1-55 зі 55 (час пошуку: 0.004 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі