Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034

Назва: Класифікація біотехнологій харчових продуктів
Автори: Юкало, А.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Юкало, В.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Класифікація біотехнологій харчових продуктів / А. Юкало, Л. Сторож, К. Дацишин, В. Юкало // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 49. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Iukalo A., Storozh L., Datsishin K., Iukalo V. (2012) Klasyfikatsiia biotekhnolohii kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 49 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Том: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Дата публікації: 5-гру-2012
Дата внесення: 11-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
УДК: 664
Діапазон сторінок: 49
Початкова сторінка: 49
Кінцева сторінка: 49
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9034
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.