Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819
Назва: | Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії |
Інші назви: | Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng |
Автори: | Подворняк, М. Podvorniak, M. |
Приналежність: | ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» Ternopil College of Food Technology and Trade |
Бібліографічний опис: | Подворняк М. Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії / Подворняк М. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 293-294. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Podvorniak M. (2015) Alternatyvni shliakhy vprovadzhennia innovatsiinoho ustatkuvannia molekuliarnoi kukhni ta fiuzhn kulinarii [Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 293-294 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 23-кві-2015 |
Дата внесення: | 26-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
УДК: | 664 |
Теми: | молекулярна кухня фьюжн кулінарія термостат molecular cuisine fusion cooking thermostat |
Діапазон сторінок: | 293-294 |
Початкова сторінка: | 293 |
Кінцева сторінка: | 294 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294.pdf | 641,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294.djvu | 40,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294__COVER.jpg | 212,63 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.