Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34649
Назва: | Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини |
Інші назви: | Study of changes in nitrate concentration during processing of milk raw |
Автори: | Цимбал, М. В. Кухтин, Микола Дмитрович Tsymbal, M. V. Kukhtyn, M. D. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Цимбал М. В. Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини / М. В. Цимбал, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 162. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Tsymbal M. V., Kukhtyn M. D. (2020) Doslidzhennia zminy kontsentratsii nitrativ pid chas pererobky molochnoi syrovyny [Study of changes in nitrate concentration during processing of milk raw]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 162 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Конференція/захід: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 25-лис-2020 |
Дата внесення: | 24-бер-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 162 |
Початкова сторінка: | 162 |
Кінцева сторінка: | 162 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34649 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Перелік літератури: | 1. Musiyenko, M. T., Kryzhanivskyy, Yа. Y., Kukhtyn, M. D., Danylenko, I. P. (2008). Vmist nitrativ u molotsi ta methemohlobinu v krovi koriv yak pokaznyk zhyvylnoyi tsinnosti zymovykh ratsioniv. Naukovyy viznyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoyi medytsyny ta biotekhnolohiyi im. S. Z. Gzhytsʹkoho. 2. Молоко и молочная продукция. Метод определения нитратов и нитритов: ГОСТ 32257-2013. − [Чинний від 2001−07−01]. − М.: Стандартинформ, 2014. – 16 с. − (Межгосударственный стандарт). |
References: | 1. Musiyenko, M. T., Kryzhanivskyy, Ya. Y., Kukhtyn, M. D., Danylenko, I. P. (2008). Vmist nitrativ u molotsi ta methemohlobinu v krovi koriv yak pokaznyk zhyvylnoyi tsinnosti zymovykh ratsioniv. Naukovyy viznyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoyi medytsyny ta biotekhnolohiyi im. S. Z. Gzhytsʹkoho. 2. Moloko i molochnaia produktsiia. Metod opredeleniia nitratov i nitritov: HOST 32257-2013. − [Chinnii vid 2001−07−01]. − M., Standartinform, 2014, 16 p. − (Mezhhosudarstvennyi standart). |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Tsymbal_M_V-Study_of_changes_in_nitrate_162.pdf | 154,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Tsymbal_M_V-Study_of_changes_in_nitrate_162.djvu | 19,11 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Tsymbal_M_V-Study_of_changes_in_nitrate_162__COVER.png | 440,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.