Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658

Назва: Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів
Інші назви: Prospects for the use of nanotechnology in food productoin
Автори: Півторак, І. І.
Григоренко, І. В.
Pivtorak, I. I.
Grigorenko, I. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Півторак І. І. Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів / І. І. Півторак, І. В. Григоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 285-286. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pivtorak I. I., Grigorenko I. V. (2014) Perspektyvy vykorystannia nanotekhnolohii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Prospects for the use of nanotechnology in food productoin]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 285-286 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 19-лис-2014
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
УДК: 620.3
664
Діапазон сторінок: 285-286
Початкова сторінка: 285
Кінцева сторінка: 286
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658
Перелік літератури: 1. Филиппов А. Перспективы и особенности использования нанотехнологий в пищевой промышленности / А. Филиппов // ЕС-Россия: сотрудничество в области биотехнологии сельського, лесного хозайства и пищи, сессия IV: Нанотехнология в пищевой промышленности: мат. IV Междунар. симпозиума 30 авг. – 2 сент. 2007. – Суздаль, 2007
2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science. / Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al. // Food Technology. – 2003. – V. 57, № 12. – P. 24–29.
References: 1. Filippov A. Perspektivy i osobennosti ispolzovaniia nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti, A. Filippov, ES-Rossiia: sotrudnichestvo v oblasti biotekhnolohii selskoho, lesnoho khozaistva i pishchi, sessiia IV: Nanotekhnolohiia v pishchevoi promyshlennosti: mat. IV Mezhdunar. simpoziuma 30 avh, 2 sent. 2007, Suzdal, 2007
2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science., Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al., Food Technology, 2003, V. 57, No 12, P. 24–29.
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.