Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36580

Назва: Технічні аспекти підвищення конкурентоспроможності харчової продукції
Інші назви: Technical aspects of increasing the competitiveness of food products
Автори: Коваль, С. О.
Корнєв, Р. А.
Ярмусь, А. С.
Koval, S. O.
Korniev, R. A.
Yarmus, A. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Коваль С. О. Технічні аспекти підвищення конкурентоспроможності харчової продукції / С. О. Коваль, Р. А. Корнєв, А. С. Ярмусь // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 53–54. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Koval S. O., Korniev R. A., Yarmus A. S. (2021) Tekhnichni aspekty pidvyshchennia konkurentospromozhnosti kharchovoi produktsii [Technical aspects of increasing the competitiveness of food products]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 53-54 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Конференція/захід: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 24-лис-2021
Дата внесення: 21-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 53-54
Початкова сторінка: 53
Кінцева сторінка: 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36580
ISBN: 978-617-7875-26-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=515d8680-59af-417d-b782-ebbe388f3dd3&title=SektoralnaEksportnaStrategiiakharchovaIPererobnaPromislovistUkraini-doslidzhennia-UkrainskoiuMovoiu
Перелік літератури: 1. Секторальна експортна стратегія 2019-2023 “Харчова і переробна промисловість України” (дослідження). - Режим доступу https://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=515d8680-59af-417d-b782-ebbe388f3dd3&title=SektoralnaEksportnaStrategiiakharchovaIPererobnaPromislovistUkraini-doslidzhennia-UkrainskoiuMovoiu .
2. Статистичний щорічник України 2020. / за ред. Вернера І. Є., Державна служба статистики України. – К., 2021. – 455 с.
References: 1. Sektoralna eksportna stratehiia 2019-2023 "Kharchova i pererobna promyslovist Ukrainy" (doslidzhennia), Rezhym dostupu https://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=515d8680-59af-417d-b782-ebbe388f3dd3&title=SektoralnaEksportnaStrategiiakharchovaIPererobnaPromislovistUkraini-doslidzhennia-UkrainskoiuMovoiu .
2. Statystychnyi shchorichnyk Ukrainy 2020., ed. Vernera I. Ye., Derzhavna sluzhba statystyky Ukrainy, K., 2021, 455 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.