Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180

Назва: Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок
Автори: Процюк, А.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Процюк А. Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок / Процюк А. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 196. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Protsiuk A. (2007) Ekolohichna bezpeka produktiv kharchuvannia vyroblenykh z vykorystanniam kharchovykh dobavok. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 196 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 18-кві-2007
Дата внесення: 21-бер-2016
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
УДК: 664
Діапазон сторінок: 196
Початкова сторінка: 196
Кінцева сторінка: 196
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.